5e Blues aan Zee festival - 4-11-2006 Monster

baz06

Het 5e Blues aan Zee festival in de Noviteit van Monster was weer een grandioos succes. Ik had het genoegen om dit knusse indoor festival met muziekvrienden Arjan de Bluesman (JackDaniels) en More-Kees (Dartford) te mogen bezoeken. Erg genoten van o.a. De Burrito’s met een “fabelhafte” mondharmonicaspeler Robin van Rhoon. Eelco Gelling met zijn Band en natuurlijk de jonge Danny Bryant (23), meersterlijk op zijn gitaar. A.s. vrijdag 17 en zaterdag 18 november staat deze jonge corpulente held in het voorprogramma van ex-Stone Mick Taylor op de Blues Night in Ochten.
Voor ons was Flavium met de energieke frontman Jos Veldhuizen toch wel het toppertje. Lekkere ongecompliceerde bluesmuziek met veel passie gespeeld. Volgend voorjaar verschijnt er een nieuwe cd van Flavium, zo wist Jos ons onder het genot van een pintje te vertellen. We kijken er nu al naar uit!

burritos
Burrito’s - Robin van Rhoon
flavium
Flavium - Jos Veldhuizen

Foto’s - door Peet Plafond

Reageren is niet mogelijk.