U2 by U2

U2 by U2
Een prachtig boek, gisteren aangeschaft. Een aanrader voor de feestdagen. Verkrijgbaar bij de betere (online)boekhandel. Ook de Rolling Stones worden diverse keren in het boek aangehaald door de U2 bandleden. Een citaat van Bono over hun beginperiode: “Muziek verveelde me toen mateloos. Als dat de zomer was dat Londen in brand stond, nou, ik merkte er weinig van, maar zelf stond ik behoorlijk in vuur en vlam! Ik luisterde alleen naar High Tide and Green Grass van de Stones, een verzameling oude hits. Daar was ik mee bezig.”

Het verhaal van U2, verteld door U2, nog levendiger dan live! De bandleden van de legendarische groep U2 vertellen in het jaar van hun 25-jarig bestaan voor het eerst hun eigen verhaal - in hun eigen woorden. Een unieke inkijk in hun persoonlijke leven en in het leven van de band als geheel. Hét officiële boek.

u2byu2

ISBN: 90-773-3005-4
Verkoopprijs: 39,95 EUR
NUR-code: 661 | Biografieën van musici
Vanaf 10-10-2006 in uw boekhandel!
Formaat: 260 x 310
Product: boek
Afwerking: Gebonden met stofomslag
Druk: 1
Aantal pagina’s: 352
Uitgave: Uitgeverij Lannoo
Cover: http://www.u2book.net/shop/images/u2byu2.jpg

u2&stones
Bono, Keith, The Edge & Woody back-stage tijdens
de Stones show 1989.

Reageren is niet mogelijk.