Tante Gerrie 90 jaar!

90 JAAR
13 december 2004 is tante Gerrie van der Jagt - van der Hoeven 90 jaar geworden. Ter gelegenheid van dit heugelijke feit waren alle familieleden, vrienden en kennissen op zaterdag 11 december uitgenodigd in zalencentrum ‘t Centrum in de Lier. En omdat er heel veel familieleden met kinderen en kleinkinderen op deze uitnodiging waren ingegaan, konden we weer eens een ‘ouderwetse’ familiere√ľnie beleven. Voor alle leden van de Van der Hoeven familie en aanverwanten wordt tante Gerrie eervol beschouwd als de Madre Familias. In haar woning in De Lier zijn velen door de jaren heen gastvrij ontvangen met een bakkie koffie of een kop eigengemaakte groentesoep. En ondanks de respectabele leeftijd van 90 jaar blijft tante Gerrie nog altijd een graag geziene gaste op verschillende familie aangelegenheden. Van harte gefeliciteerd!

Tante Gerrie

Reageren is niet mogelijk.