European Bigger Bang Tour 2006

abb

Onder de toeziende ogen van 60.000 Stones-fans annex tifosie en de kersverse wereldkampioenen voetbal Del Piero en Materazzi zelf, zijn de Rolling Stones op 11 juli in Stadio San Siro in Milaan begonnen aan de European Bigger Bang Tour 2006. Mick Jagger opende onder luid gejuich het eerste van 20 concerten in Europa met de woorden: “Ciao Milano, ciao Italia, campioni del mondo". De grootste verrassing in de setlist was ‘Con Le Mie Lacrime’, de Italiaanse versie van de song ‘As Tears Go By’. Ook ‘Streets Of Love’, de eerste singel van het in 2005 verschenen album ‘A Bigger Bang’ werd voor het eerst live gespeeld. De nieuwe single wordt overigens ‘Biggest Mistake’ ook van het album A Bigger Bang. De tournee zou al eerder in mei beginnen, maar werd uitgesteld nadat de 62-jarige gitarist Keith Richards bij een val uit een palmboom hoofdletsel had opgelopen. Dat gebeurde tijdens zijn vakantie in april. “Ik ben hersteld en kan niet wachten het podium op te gaan", aldus Richards. “Everything is cool", zei hij afgelopen maandag grijnzend. Op 31 juli staan Keith Richards, Ron Wood, Mick Jagger en Charlie Watts in de Amsterdam ArenA.

legende

LINKS
www.corriere.it
(klik op de foto’s in dit artikel voor een complete foto gallerie!)
www.iorr.org/ European Stones Fanclub
www.rollingstonesitalia.com
www.stonesforum.nl

SETLIST

01. Jumping Jack Flash
02. Its Only Rock n Roll
03. Oh No Not You Again
04. Let’s Spend the Night Together
05. Tumbling Dice
06. Streets Of Love (live debut)
07. Con Le Mie Lacrime [As Tears Go By] (live debut)
08. Midnight Rambler
09. Night Time (Is The Right Time)
10. Before They Make Me Run (tour debut)
11. Slipping Away

12. Miss You (to -b-stage)

B-stage :
13. Rough Justice
14. Under My Thumb (tour debut)
15. Honky Tonk Women

16. Sympathy For The Devil
17. Start Me Up
18. Brown Sugar

Encore :
19. You Can’t Always Get What You Want
20. Satisfaction

Reageren is niet mogelijk.