Een goed begin van oktober 2021…

Twitter facebook YouTube E-mail

Sinds maart 2020 was er op donderdag 7 oktober jl. dan eindelijk weer eens een Muziekzolderavond! 🎸🎤🎶🤝🍻🥂👏👍 Weliswaar als ‘light concept’, maar het werd een niet minder gezellig weerzien met veel trouwe bezoekers.

De livemuziek werd verzorgd door het akoestische duo W2, bestaande uit Alex Wijnhorst (Rise of the Wood) en Mick Willemsen (FABruari Four). De foto’s zijn van Herman Alsemgeest en Johan Sonneveld. Graag tot 4 november a.s. voor het vervolg 🔜 … want nu het weer kan gaan we gewoon door! 🎶✊💋🔝

Steve Van Zandt is een man met een verhaal. En zijn verhaal over alle triomfen en dieptepunten heeft hij nu beschreven in zijn allereerste autobiografie ‘Unrequited Infatuations’ (Onbeantwoorde verliefdheden). Wo. 6 okt. jl. werd het boek gepresenteerd in het eerste Crossing Border/BorderKitchen event in twee jaar.

In een uitverkocht Theater aan het Spui in Den Haag werd de legendarische Stevie Van Zandt live geïnterviewd door Leon Verdonschot (die het boek “een spoedcursus rock ‘n roll én politiek bewustzijn” noemde). Samen met muziekvrienden Herman en Willem mocht ik erbij zijn en een gesigneerd boek in ontvangst nemen. Wederom een onvergetelijke avond. “Touch the earth, speak of love, walk on common ground.” Thanks Stevie Van Zandt 📘✍🏾👍🏼

Reageren is niet mogelijk.