Texel is vrijheid [sept. 2021]

Twitter facebook YouTube E-mail

Texel is vrijheid, varen, wandelen, vis eten en Skuumkoppen drinken. Wat ons betreft. 😉🍻👍🏽 Veel meer ‘vakantiegevoel’ hebben wij niet nodig. Onze Texelse beleving ving dit keer aan met een onderhoudende rondleiding door de Texelse bierbrouwerij in Oudeschild (ons cadeau gedaan door Lizzy en Yuri). Vervolgens versgebakken vis eten bij Veronica en een wandeling langs de haven van het dorp van jutters en zeelui bij de zeedijk

Onze gepensioneerde en gepassioneerde eilandvriend Jan, waar we jaarlijks mee proosten, blijkt sinds begin deze zomer weer in het amusementscentrum van De Koog te werken als barkeeper. Na een half horecaleven in Oudeschild ontmoeten we hem dus nu in de bar van uitspanning Burgers, Beers & Blues. Het verplaatste proostmoment met ettelijke Skuumkoppen en baco’s is ook hier verfrissend en de old school rundvlees burger en biefstuk smaken uitmuntend! Ook het uitwisselen van de nieuwtjes verloopt weer vlekkeloos.

Reageren is niet mogelijk.