‘In The Flow’, een enerverend fotoboek!

Twitter facebook YouTube E-mail

Ergens in 2003 ontmoeten Arjan Vermeer en Giel van der Hoeven elkaar tijdens een fanmeeting van The Rolling Stones. Het is de start van een creatief-muzikaal samenwerkingsverband. Samen bezoeken ze veel blues- en rockconcerten, eerst gewoon als liefhebber, maar -met de oprichting van muziekblog www.thebluesalone.nl in 2008- ook als journalist en fotograaf. Het blijkt een ontdekkingsreis waarin pers-accreditaties, search-engine-optimization, deadlines, virus-aanvallen, oude blueshelden, maar ook nieuwe muzikale talenten, centraal staan. Voorop staat echter de liefhebberij: muziek en fotografie!!! En liefhebbers van muziek en fotografie kunnen met ‘In The Flow’ genieten van de vele beelden die gemaakt zijn tijdens deze ontdekkingsreis. ‘In The Flow’ bevat ook tips (verweven in de -vooral anekdotische- verhalen) voor amateur-fotografen die de stap naar concertfotografie willen maken. Maar uiteindelijk is ‘In The Flow’ toch met name een persoonlijk verslag van de Westlandse rockfotograaf Arjan Vermeer.

In The Flow bevat meer dan 250 foto’s op zo’n 200 pagina’s, met ruim 50 verhaaltjes over de avonturen die Giel en Arjan hebben beleeft tijdens hun muzikale ontdekkingsreis. Het boek “In The Flow” is uitgebracht in een beperkte en exclusieve oplage, speciaal voor echte fans. Zo hebben we voor de enthousiaste lezers van onze (foto-)verhalen in ThebBluesAlone.nl een aantal exemplaren gereserveerd. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan even een mail aan: intheflowboek@gmail.com

Hier kun je alvast een blik werpen op de inhoud:
In The Flow - Arjan Vermeer

(Fotoboek Hardcover A4 Liggend - preview)

Reageren is niet mogelijk.