Vandenberg’s MoonKings interview: soon here!

Follow Gillespy on Twitter BBfacebook

Exclusief interview met: Adrian ‘Adje’ Vandenberg (MoonKings)
door: Giel van der Hoeven
voor: The Blues Alone?
foto’s: Arjan Vermeer, Lizzy vd Hoeven, div.
foto credits: © bron zoals vermeld
locatie: Café Americain, Amsterdam
datum: woensdag 29 januari 2014


[MoonKings promofoto 2013]

Het zal de echte rockliefhebber niet ontgaan zijn; Adrian ‘Adje’ Vandenberg de voormalige hardrockgitarist van de bands Teaser, Vandenberg, Whitesnake en Manic Eden heeft weer een nieuwe band, Vandenberg’s MoonKings! Op 21 februari 2014 verschijnt het titelloze debuutalbum gevolgd door een reeks cluboptredens in Nederland, Engeland en door andere delen van Europa. Een uitgelezen aanleiding dus voor een interview met dit dubbeltalent in de bruisende Amsterdamse ‘hotspot’ voor artiesten en kunstenaars, Café Americain aan de Leidsekade. BINNENKORT DIT EXCLUSIEVE INTERVIEW HIER en op The Blues Alone?


[Adje & uw interviewer - foto: Lizzy 2014]

Vandenberg’s MoonKings Teaser 2:

Op vrijdag 21 februari 2014 komt het debuutalbum van Vandenberg’s MoonKings officieel uit. Die avond is ook de CD presentatie in Poppodium Atak te Enschede, gevolgd dus door een uitgebreide MoonKings tournee.

Reageren is niet mogelijk.