Daughters Of Soul

Afgelopen week gaven de Daughters Of Soul twee optredens in Nederland. Op 5 mei in Het Paard van Troje in den Haag en op 6 me in in Paradiso in Amsterdam. De echte en de spirituele dochters van wereldberoemde Amerikaanse soulartiesten die een up-to-date hommage brengen aan hun onvergetelijke ouders/voorbeelden. Simone (Lisa) Simone, Lalah Hathaway en Indira Khan samen met de spirituele dochters Nona Hendryx (ex-Labelle), Sandra St.Victor en natuurlijk Joyce ‘Baby Jean’ Kennedy van Mothers Finest! De gelijknamige documentaire werd op 22 december van het vorige jaar en op woensdag 4 mei 2005 door de NPS (Output) Ned 3 uitgezonden. Ook waren de soul-diva’s te zien bij ‘Rayman is laat’ op 6 mei jl. Het concert in Paradiso werd tevens online uitgezonden op: fabchannel, waar het binnenkort in zijn geheel is terug te zien.

undefined

Reageren is niet mogelijk.