Vincent Janse & Band in de Boerderij

vinnie191110

Vincent Janse & Band speelde op vrijdag 19 november 2010 als supportact van Philip Sayce in de Boerderij te Zoetermeer. De gelegenheidsband bestond behalve Vincent (o.a. bekend van Vinnie’s Vice en zijn muziekschool op de Muziekzolder) uit drummer Marcel Gootjens, bassist Raphaël Hermans en zanger Sander. Met bijeengesprokkeld classsic bluesrock repertoire van voornamelijk Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, maar ook van Stevie Wonder (’Superstition’) wisten ze het publiek alvast in de goeie bluesrock mood te brengen. Dit voornamelijk door het erge sterke optreden van zanger Sander die een krachtige (David Lee Roth-achtige) rockstem heeft én een leuke stageact. En natuurlijk door de gitarist zelf, die gedurende het optreden en met name in het instrumentale slotnummer een mooie demonstratie aan de dag legde van de vele gitaarstijlen die hij beheerst, zoals rock, blues en jazz/fusion… of eigenlijk gewoon de Vinnie-stijl. Een project om in de gaten te houden. Setlist: 01. Let Me Love You Baby (Stevie Ray Vaughan) 02. Fire (Jimi Hendrix) 03. Superstition (Stevie Wonder) 04. Little Wing (Jimi Hendrix) 05. Voodoo Chile (Jimi Hendrix) 06. Down Down Down (Burton) 07. Lenny (Stevie Ray Vaughan) [meer foto’s]

Setlist:
01. Let Me Love You Baby (Stevie Ray Vaughan)
02. Fire (Jimi Hendrix)
03. Superstition (Stevie Wonder)
04. Little Wing (Jimi Hendrix)
05. Voodoo Chile (Jimi Hendrix)
06. Down Down Down (Burton)
07. Lenny (Stevie Ray Vaughan)

Line-up:
Vincent Janse - guitars
Marcel Gootjes - drums
Raphaël Hermans - drums
Sander Geurts- lead vocals

vincentjansebandzoeterm
opklikken tot groter

dvdvincentjanseandbandz
ook opklikken tot groter

Reageren is niet mogelijk.