Schrijvers Tussen De Kassen

STDKWestland

Westlandse Schrijvers & Dichters

De website Schrijvers Tussen De Kassen is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Op de schrijvers pagina’s vindt u hun persoonlijke informatie en op de blogs aan de linkerzijde een bloemlezing uit hun eigen werk verdeeld onder poëzie en proza.

Deze website bevat ook een evenementen kalender, waarop de schrijvers een signeersessie, een open podium, of een boekpresentatie aankondigen. Voor u een kans om de dichters en schrijvers te ontmoeten en een gesigneerd exemplaar van hun werk te bemachtigen. In de fotogallerij vindt u foto ‘s van recente evenementen.

Via de shop kunt u werk van de deelnemende schrijvers aanschaffen.

Ook kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief waarin we u op regelmatige basis op de hoogte houden over de activiteiten en alles wat met dichten en schrijven te maken heeft.

Daarnaast willen wij een regionaal platform bieden aan andere schrijvers en dichters om hun werk onder de aandacht te brengen van een breder publiek. Als schrijven ook uw hobby is, of als u al werk gepubliceerd hebt, kunt u zich aanmelden en sturen wij u de voorwaarden voor deelname aan dit platform, zodat er een Westlands schrijverscollectief kan ontstaan. [bron: www.schrijvers-tussen-de-kassen.nl]

Reageren is niet mogelijk.