Mother’s Finest Boerderij Zoetermeer 04-06-10

Mother’s Finest werd in 1974 opgericht en was baanbrekend in die tijd. Niet alleen was de mix van diverse muziekstijlen erg vernieuwend, ook was het de eerste zwart/blank gemengde Amerikaanse rockband. Zijn albums en DVD’s van Mother’s Finest al enorm goed, op het podium komt de band het allerbest tot z’n recht met indrukwekkende rockende shows!

MF040610
Verse zuurkool met oude stronk in spannende verpakking!
[foto: G-design]

Stevige gitaarriffs, funky basslines, krachtige drums en opzwepende zangpartijen van Joyce ‘Baby Jean’ Kennedy en Glenn ‘Doc’ Murdock. De Amerikaanse formatie Mother’s Finest weet als geen ander rock, funk, metal, soul en pop samen te smelten. Dankzij dj Alfred Lagarde werd de band popualair in Nederland en scoorde grote hits met nummers als Piece of the Rock en Baby Love [YouTube movie].

MF040610-2
Shake hands with MF and John Hayes Project guitarist John Hayes
[foto: G-design]

Reageren is niet mogelijk.