DeVille Memorial CD verkrijgbaar!

Een concert registratie op cd tijdens de laatste Willy DeVille fanclub ontmoeting op 27 Februari 2010…

Alle optredens zijn via de soundboard vastgelegd en er is besloten om van het tribute optreden door Erik Neijmeijer en Friends een officiële cd uit te brengen. Deze cd is slechts éénmalig te bestellen! Een waardig aandenken waarop naast Erik Neimeijer, Sebastiaan van Olst, Gert Jan van der Weerd, Bauke Bakker ook FREDDY KOELLA en BORIS KINBERG meespelen. En hoe!

De fanclub stopt en dat is echt zo, vandaar dat er slechts een eenmalige mogelijkheid komt om deze cd te bestellen. Alle bestellingen die binnen komen vóór 25 maart 2010 worden ook spoedig uitgeleverd. De cd is daarna niet meer te verkrijgen. De fanclub neemt geen voorraad. Mis deze buitenkans niet want er komt verder geen aankondiging meer! Alleen te bestellen via de mail en de postbus. Je kan uiteraard wel vrienden en kennissen inlichten want je mag er zoveel bestellen als je wilt. Tot de datum van vervaardiging kunnen wij de aantallen nog aanpassen. Als de kosten van het maken van de cd eruit zijn, wordt de rest van de opbrengsten verdeeld onder de bandleden en onder Boris en Freddy. Er blijft dus geen cent bij de fanclub zelf hangen!

Als je er niet bij geweest bent wat kun je dan verwachten?
Een Freddy Koella die helemaal los gaat bij o.a. ‘Goin Over The Hill’, een super versie van ‘Hey Joe’ en overgevoelige uitvoeringen van ‘Accross The Border Line’ en ‘Heaven Stood Still’. Ook de andere songs hebben de sfeer en de feel van die gedenkwaardige avond in Hellendoorn.

De cd kost slechts € 10,00 inclusief verpakking en porto. Je mag er zoveel bestellen als je wilt. Interesse? Mail dan je n.a.w. gegevens vóór 25-03-2010 naar: info@willydeville-minkdeville.com o.v.v. het aantal en: bestelling DeVille Memorial cd. Ook de memorial dvd met clips van Willy DeVille door de jaren heen is nog voor € 5,00 verkrijgbaar bij: jaap.vandergalien@gmail.com

en_wdv_270210

De hoesjes zijn een ontwerp van G-design. Zowel de productie, de opnamen, de fotografie en het art-design kwamen belangeloos tot stand dankzij enthousiaste die-hard Willy DeVille fans! En met toestemming van het DeVille management en alle betrokkenen.

Reageren is niet mogelijk.