Keith Bash - 65 and still in business

Keith Richards viert zijn 65e verjaardag in Schiedam

Image Hosted by ImageShack.us

De levensloop van Keith Richards is - zeker bij zijn vele trouwe fans - nagenoeg bekend. Van zijn geboorte 65 jaar geleden op 18 December 1943 te Dartford in het Engelse graafschap Kent tot zijn glansrol in de onlangs ook op dvd uitgebrachte documentaire ‘Shine A Light’ over de complete carrière van de The Rolling Stones. Toch zijn trivialiteiten over Keef of The Human Riff zoals zijn bijnamen luiden steeds weer interessant om te horen. Wist je bijvoorbeeld dat: Keith een gretig lezer is van geschiedenisboeken en een uitgebreide privé bibliotheek bezit? Maar ook meer dan 1000 gitaren in zijn bezit heeft? Keith in Den Haag liefkozend ‘tering Kees’ wordt genoemd? Keith en Johnny Depp behalve samen in de film ‘Pirates of the Caribbean 3′ speelden ook zeer goed bevriend zijn? Keith sinds de jaren zeventig een skull ring aan zijn vinger draagt om er steeds aan herinnerd te worden “dat we later onder de aardbodem allemaal hetzelfde zijn, namelijk dood". Wel, dit soort wetenswaardigheden worden dus uitgewisseld door oudere jongeren en jongere ouderen op de jaarlijkse KEITH BASH, die op zondag 14 december 2008 voor de 4e keer wordt georganiseerd. Want Keith wordt sixty-five and is still alive! And… still in business, zoals je op deze fuif (bash) kan gaan beleven. Op een groot scherm worden onder meer live concert beelden van Keith Richards en The Rolling Stones vertoond. Je kan ook je kennis testen in een Keith Quiz, je geluk beproeven in een loterij, allerhande Stones spullen bekijken en aanschaffen in diverse Stones standjes en vele bekende en onbekende gelijkgestemden ontmoeten. En uiteraard zal de live muziek niet ontbreken. Neerlands beste Stones tributeband UNDERCOVER en de Keith Richards tributeband X-PENSIVE BARBARIANS zullen de swingende en sfeervolle hoofdmoot gaan vormen van deze middag. “You have the sun, you have the moon, you have the air that you breathe - and you have Keith Richards!”

Evenement: Keith Bash!
Locatie: Total Music in Schiedam
Adres: Calandstraat 111, 3125 BA Schiedam
Datum: Zondag 14 december 2008 vanaf 12.30 uur
Entree: € 8.00 v.v. (www.rsundercover.eu) of € 9.00 aan de kassa
Internet: www.rsundercover.eu / www.totalmusic.nl

Edit 16-12-08: hier wat foto’s van Wimmus Paparazzi ;)

151208-1

151208-2

151208-3

Reageren is niet mogelijk.