Joe Perry in Wembley

Op 1 juli jl werd het herdenkingsconcert voor Prinses Diana in het nieuwe Wembley Stadium in Londen live op de Nederlandse tv uitgezonden. Hier kan je de hoogtepunten nog eens terug zien. Ik vond Rodger ‘give a little bit’ Hodgson wel leuk en Rod Stewart, Brian Ferry, Joss Stone en Tom Jones echt té gek. Tom had Aerosmith gitarist Joe Perry als gast-gitarist bij zich (ingehuurd voor 999,99 dollar), die speelde net als op het Arrow Rock Festival zaterdag op zijn “Billie Perry Guitar” (met afbeelding van zijn vrouw Billie Paullete Montgomery Perry ). Tom Jones speelde o.a. “I Bet You Look Good On The Dancefloor", geweldig dat zo’n grootheid een song oppakt van de broekies Artic Monkeys! Waarschijnlijk binnenkort de nieuwe nummer 1 in de UK.

jonesperry
hier beter te zien.

Reageren is niet mogelijk.