DICHTERBIJ DE STONES

Beste Stones-fans en stonesforum-leden,

Vanaf heden kan er worden ingetekend voor het dichtbundeltje DICHTERBIJ DE STONES.
Het is een boekje geworden met 26 pagina’s in het formaat 14x13 cm met zachte kaft en op de vouw geniet. De kostprijs per boekje inclusief verzendkosten zal € 10,00 p/st bedragen. Dit is de kostprijs er wordt dus géén winstbejag beoogd. Het boekje is puur bedoeld als leuke herinnering aan een mooie Stones-dag naar, in en van Parijs!

Bestellen:
Je bestelling wordt met TNT post verzonden, de levertijd is ongeveer 7 dagen na betaling.
E-mail je naam, adres, pc woonplaats en e-mailadres naar: gillespy@gmail.com met als onderwerp: Stones dichtbundel dan krijg je automatisch verdere instructies per e-mail retour.

Al dan niet bewust hebben deze personen een tekst of foto bijdrage geleverd: Dartford, JackDaniels, Gunface & fam., LoveTrain & Pa, GlimmerTwins, Rubberduck, Maus Watts, HonkeyTonkWoman, Rini, PeterH, Kluifkip, _Angie_, Kobro, Rita, Mieke, Bootcover, BiggestBang, Ziggy, Flashpoint, Gillespy en diversen fotomodellen.

P A R IJ S ~ De stad van schilders, dichters en kunstenaars.
Leden van het Nederlandse Rolling Stones forum (stonesforum.nl) en fans die het Rolling Stones concert in de Franse hoofdstad op 16 juni 2007 bezochten is gevraagd een gedicht te schrijven over hun favoriete band. Ontroerend, vrolijk, droevig, historisch, actueel, over een bandlid, over een song, album, concert… het maakte niet uit! Als het maar direct met de Stones te maken had en niet meer dan 20 regels bevatten. Hiervan werden er een aantal geselecteerd wat heeft geresulteerd in deze persoonlijke kunstzinnige herinnering.
De samensteller wil alle fans die DICHTERBIJ DE STONES tot stand hebben gebracht vriendelijk bedanken voor de magnifieke bijdragen, en wenst u veel leesplezier. “Viva la Rolling Stones!”

Groet, Giel ‘Gillespy’

DDSscreenshots

DDSblad

www.stonesforum.nl

Reageren is niet mogelijk.