Westlanders nog niet massaal aan de weblog

hw030107

Op pagina 9 (Uit & Cultuur) van de oudste huis-aan-huiskrant die in de gemeente Westland verspreid wordt Het Hele Westland van 4 januari was een artikel te lezen met de kop ‘Westlanders nog niet massaal aan de weblog’ (Alledaagse communicatievorm voor jongeren). Tot onze eigen verbazing vormde deze weblog www.vdh-online.nl hierin de hoofdmoot. Gelukkig wordt ons digitale uithangbord door de schrijver Louis Bruijnzeels op een zeer positieve manier belicht. Om ons zelf een beetje te kietelen een kort citaat hieruit: De weblog van de familie Van der Hoeven onderscheidt zich in vele opzichten positief. Van der Hoeven’s van alle leeftijden publiceren er op niveau op en kunst en cultuur krijgen naast alledaagse familiezaken veel aandacht.

Dat wij ons onderscheiden voelt nu een beetje als een onderscheiding (bloos). Onze welgemeende dank voor deze positieve belichting! Lees hier het hele artikel. Wie de redactie van Het Hele Westland wil attenderen op bijzondere Westlandse weblogs kan mailen naar: info@hethelewestland.nl

Reageren op onze weblog berichten is momenteel niet mogelijk. Niet omdat wij geen tegenspraak dulden maar de spam (ongewenste reclame) die wij via de reply (response) binnen kregen liep uit de hand. Wie toch wil reageren kan dit doen per e-mail: giel@vdh-online.nl

hhw

http://www.hethelewestland.nl/ = Het Hele Westland (huis-aan-huiskrant)
http://0174.startpagina.nl/ = Westland Startpagina (portal)
http://zwaardski.web-log.nl/ = de andere besproken weblog in het artikel.

Reageren is niet mogelijk.