Archief voor de maand March 2019

Eerste exemplaar zkv-bundel DVVMDDV uitgereikt aan Daan van der Hoeven

Geplaatst op 3 March 2019 door Giel

Twitter facebook YouTube E-mail

dvvmddv19

Zaterdag 2 maart 2019 heb ik tijdens de Nacht van het Cabaret in Delft het eerste exemplaar uitgereikt van de zkv-bundel ‘De vorm van meer dingen die voorbijgingen’ aan Comedy en Cabaret talent Daan van der Hoeven. ZKV nr.81 ‘Geen familie’ verhaalt o.a. over Daan.

daangiel19
[overhandiging boek aan mijn ‘comic broeder van een andere vader en moeder’ Daan van der Hoeven]

Daan van der Hoeven is een veelzijdige en aanstormend talent en heeft een reeks ‘bokalen’ in zijn prijzenkast, waar je u tegen zegt. Zo won hij (publieks)prijzen bij o.a. het Groninger Studenten Cabaret Festival, Comedy Slam en het Amsterdam Studenten Cabaret Festival. Daan is jong, lief en naïef, maar ook ongeduldig, wispelturig en onzeker. “Daan’s programma zit stevig in elkaar met een goede balans tussen sterke grappen, bijdehante types, interessante zelfreflectie en een gezonde dosis zelfspot,” aldus de jury van het Groninger Studenten Cabaret Festival.

‘De vorm van meer dingen die voorbijgingen’ door: Giel van der Hoeven is een bundeling van nog eens 50 zkv’s (zeer korte verhalen) die de auteur (1961) in 2017, 2018 en 2019 schreef. Hedendaagse en vergane aangelegenheden uitgelicht of afgestoft en (samen)gevat in sprekende kortverhalen. Uitgebracht bij Brave new Books | formaat 17x24 cm paperback 113 pag. | 2019 | ISBN 9789402187694 | Te bestellen bij: www.bol.com en via: www.bravenewbooks.nl/gvdhoeven

lvdh19
[Lizzy van der Hoeven - tekstredactie en editing VDH boeken]