Archief voor de maand May 2013

“We Doen Wat We Doen” - folk muziek en poëzie

Geplaatst op 9 May 2013 door Giel

Op zaterdag 15 juni presenteert De Muziekzolder in Maasdijk een extra avond: “We Doen Wat We Doen” - folk muziek en poëzie.
Bobby Sunrise & Friends (NL), Little Birdie (Can), Gillespy (NL)

Bobby Sunrise & Friends is de naam van de al ruim 30 jaar bestaande driekoppige band uit het Westland. Zanger en gitarist Bobby Sunrise schrijft de songs voor de band, vaak Nederlandstalig, maar ook in het Engels. De band is bekend van vele optredens en diverse cd’s, waaronder de laatste ‘Poldermans Blues’.

Little Birdie is de artiestennaam van de Israëlische/Canadese gitarist/zangeres Orit Shimoni. Ze schrijft haar eigen songs en heeft een warme donkere stem met een randje. Het Folk Forum schreef over haar onlangs verschenen cd ‘Bare Bones’: het lijkt over het leven, de liefde en relaties te gaan in begrijpelijke teksten die echter niet oppervlakkig zijn, voor wie het wil horen gaat er een hele wereld schuil achter die liedjes.

Gillespy is de speciale gast van deze avond. De Westlandse schrijver/dichter/presentator zal de avond presenteren en voor wat afwisseling zorgen met korte vertellingen over proza en poëzie in de muziek. Gedurende die performances en in de pauzes zal hij hierbij gepaste muziek draaien.

De zaal gaat om 20:30 uur open (einde optredens is rond middernacht). Kaarten á € 10,- (incl. 1 gratis drankje) zijn te reserveren via mommuziekzolder@gmail.com (o.v.v. aantal, naam en e-mail adres) of te verkrijgen bij de Muziekzolder en aan de deur op de avond zelf, maar hierbij geldt wel “op = op". Wilt u deze bijzondere avond niet missen, reserveer dan van tevoren plaatsen, zodat u verzekerd bent van een zitplaats bij dit luisterconcert.

Naast de optredens van Bobby Sunrise & Friends, Little Birdie en Gillespy, is er aan het eind van de avond ruimte voor spontane improvisatie door/met Little Birdie en Bobby Sunrise & Friends.

Waar: Muziekzolder, Nolweg 10, 2676 LB Maasdijk - Westland (ZH)
Wanneer: zaterdag 15 juni 2013
Tijd: 20.30 uur
Privacy: openbaar.

Edit: 16-06-2013: