Archief voor de maand February 2009

Neil Young - Fork In The Road

Geplaatst op 26 February 2009 door Giel

Bijna lag ie in de winkels, de Archives box….Maar Neil Young heeft weer een nieuwe plaat gemaakt en die krijgt weer eens voorrang! Fork In The Road (27-3 uit) staat in het teken van groene energie en die voor auto’s (Young is groot autoliefhebber) in het bijzonder. Check de hilarische clip op Youtube:

U2 optreden bij Echo

Geplaatst op 22 February 2009 door Giel

-U2 heeft zaterdag 21 februari het nummer Get On Your Boots bij ECHO Awards (grootste muziekprijs in Duitsland) in Berlijn gespeeld:


De oorsprong voor het twaalfde studio album van U2, No Line On The Horizon ligt in Fez, Marokko. De eerste sessies die hier werden opgenomen zetten de toon voor het meest innovatieve album sinds Achtung Baby. No Line On The Horizon werd vervolgens opgenomen in de studio van U2 in Dublin, New York’s Latinum Sound Recording Studio en in de Olympic Studios in London en werd geproduceerd door Brian Eno, Daniel Lanois en Steve Lillywhite. De eerste single van No Line On The Horizon is Get On Your Boots.

LINKS
www.u2.com
www.u2fanclub.nl
www.musicmeter.nl

Glory Days at Superbowl halftime!

Geplaatst op 12 February 2009 door Giel

bssuperbowl

Bruce Springsteen heeft op zijn eigen website een zelfgeschreven, uitgebreid verslag geplaatst over zijn optreden bij de Superbowl. Een unieke gebeurtenis; voor het eerst beschrijft Bruce publiekelijk en in detail hoe hij zelf bijvoorbeeld het moment beleeft dat hij zich, hangend aan de microfoon, met zijn rug op het podium laat zakken. “Ik buig achterover, bijna plat tegen het podium. Ik doe mijn ogen even dicht, en als ik ze weer open, zie ik alleen een donkere hemel. Geen band, geen publiek, geen stadion. Ik hoor en voel alles in de vorm van een grote sirene als lawaai dat me omringt (…) Ik zie alleen de mooie nachtlucht omringd door een halo van duizend stadionzonnen. Ik haal een paar keer diep adem en er komt een kalmte over me heen. Ik voel me zelf diep en gelukkig in het moment aanwezig.” [bron: betrue]

LINK
Bruce schrijft over Superbowl-optreden