Archief voor de maand July 2006

Finale WK voetbal 2006

Geplaatst op 9 July 2006 door Giel

De meningen zijn verdeeld over het persoonlijke duel le taureau Zizou en Mate(naaier)azzi.

Zo zagen de Fransen het:
zizou1

Zo zagen de Italianen het:
zizou2

concert at SEA - NO fun in the sun

Geplaatst op 9 July 2006 door Giel

Niet alle muziekfestivals worden vlekkeloos georganiseerd. Lees het commentaar van een ontevreden bezoeker uit het concert at SEA gasten boek

cas2006

July 09, 2006 - 01:41 PM - door Bob Lansier

Als regelmatige bezoeker van grote muziek festivals, kan ik zeggen dat het concert at sea me behoorlijk is tegengevallen. Hopend dat de organisatie lering trekt van deze onvolkomenheden.

- Ten eerste is de locatie gewoon niet goed om 60´000 mensen te ontvangen, de infrastructuur is er niet op berekend. Vandaar dat er ook files stonden naar het concert (25km bij Rotterdam) Eenmaal aangekomen op het eiland stonden er nergens borden die de weg wezen naar het concert toe, vandaar diverse keren achteraan de files moeten aansluiten.

- De bussen die ons ophaalden bij de parkeerplaats konden ons toch wel veel verder brengen bij de ingang ?, we moesten alsnog een heel stuk lopen.

- Geen vuilnisbakken te bekennen, vandaar dat ook iedereen alles maar op de grond gooide.

- Muziek keuze was wel ok, alhoewel Ilse er duidelijk het meeste lol erin had,erg jammer dat er geen toefgift was. Grotere schermen zijn iets duurder maar wel veel beter.

- Eten, moet ik daar nog wat opzeggen? Dit was mega slecht geregeld (volgens de website: “Aan beide kanten zijn voldoende drank en eetgelegenheden“) zwaar min punt!

- Geen afterparty, waardoor iedereen tegelijk weg ging, meestal in het donker omdat de lampen (van Boels verhuur) bijna nergens werkte, ook niemand van de organisatie om alles in juiste banen te lijden. Geen politie die het verkeer regelde, die stonden liever met een groepje van 4 man met elkaar te praten.

Al met al ga ik zeker niet meer naar dit concert toe, als een organisatie zo slecht is, dan vind ik het nog knap dat er geen ongelukken zijn gebeurd (alhoewel ik de hele nacht de hulpdiensten heb zien rijden met zwaailichten) Misschien een idee om als organisatie parkpop te bezoeken, is gratis, eten voldoende en goed te bereiken! [Bob Lansier].