Archief voor de maand February 2005

Tommy Emmanuel [live]

Geplaatst op 3 February 2005 door Giel

Tommy Emmanuel

Als er een wereldkampioen gitaarspelen zou zijn dan is Tommy Emmanuel uit Australi´┐Ż de wereldkampioen op zijn akoestische gitaar. Deze fantastische gitarist heeft al 12 albums op zijn naam staan en maakte een cd met de legendarische Chet Atkins. Hij speelt net zo gemakkelijk jazz, klassiek, rock of country. Hij heeft tienduizende loyale fans over de hele wereld. Hij wordt meer dan eens door de groten in de muziekindustrie beschreven als de grootste gitarist van deze tijd. Jazz legende Chet Atkins zei over Tommy: “I think he’s probably the greatest finger-picker of the world today. He’s inventive, fearless an had a flawless sense of rhythm. You can’t watch Tommy perform and not feel happy". Tommy Emmanuel heeft een unieke stijl - hij noemt het eenvoudig “finger style"- hij bespeelt de gitaar zoals een pianist de toetsen van een piano beroert. Hij heeft zelfs zijn eigen jaarlijkse festivals, “Tommy Fest", in Newport News, Virginia, Louisville, KY en Dortmund!

Tommy Emmanuel 2

donderdag 3 maart 2005 om 20:15
De Naald te Naaldwijk, grote zaal, ‘t Oog
In Concert - TOMMY EMMANUEL

Anti-spyware

Geplaatst op 3 February 2005 door Giel

Anti-spyware-pakketten hebben allemaal hun eigen sterke kant. Eigenlijk zou je er meerdere van willen gebruiken. Mark Loman, een enthousiaste programmeur uit Almelo zette alle mogelijke anti-spyware op een centrale computer en maakte een programmaatje (Hitman Pro) om alle pakketten tegelijk op de computers thuis te laten speuren naar spionnen. Handig, hoef je niet alle pakketten los te installeren. Hitman gebruikt Ad Aware, Spybot, Spysweeper, Spyblaster en MacAfee’s Stinger.

Het is heel grappig om alle pakketten na elkaar te zien werken. Alles gaat automatisch. Voor de start controleert Hitman Pro eerst of van alle pakketten de laatste versies zijn ge´nstalleerd. Daarna gaat-ie van start. Al naar gelang de grootte van de schijf, cq de hoeveelheid bestanden erop is het pakket wel een minuut of tien/vijftien bezig. Het is het best dan alle andere activiteiten op de computer even te staken.

Als het programma is uitgeraasd is de computer gezuiverd van alle spionnen en andere ellende. Ook inbelprogrammatuur die zonder dat de gebruiker het weet zelfstandig inbelt bij betaalde websites wordt door Hitman Pro verwijderd. Zo blijven u onverwacht hoge telefoonrekeningen bespaard.

Hitman Pro is freeware, gratis programmatuur. Maker Mark Loman heeft op zijn website wel zijn bankrekeningnummer gezet. ,,Uw bijdrage is mijn compliment’’. [Bron: Peter Otte - www.rd.nl]

Download Hitman Pro (18,2 MB, Alleen voor XP) www.hitmanpro.nl